دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

اتهام وزیر دادگستری اسرائیل به آمریکا درباره کمک به اعتراضات

در شرایطی که انتقادات آمریکا از طرح کابینه نتانیاهو برای اصلاح ساختار قضایی رژیم صهیونیستی همچنان خبرساز است، وزیر دادگستری تل‌آویو واشنگتن را به کمک به اعتراضات در فلسطین اشغالی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۲۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر منابع رسانه‌ای در فلسطین اشغالی روز دوشنبه (امروز) خبر دادند که یاریو لوین وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اعلام کرد که آمریکا به اعتراضات علیه طرح اصلاح ساختار ساختار قضایی این رژیم کمک می‌کند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، یاریو لوین در جمع تعدادی از فعالان سیاسی تندرو در فلسطین اشغالی مدعی شد که آمریکا «در حال کار و همکاری با آنها (معترضان در فلسطین اشغالی) درباره این موضوع است همانطور که شما می‌توانید از اظهارات افراد در دولت (آمریکا) این موضوع را مشاهده کنید».

وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی افزود: «هیچ تردیدی نیست که ما (برای پیش بردن طرح اصلاح ساختار قضایی رژیم صهیونیستی) در یک نقطه ضعف واقعا غیرقابل درک هستیم. آنها دادگاه‌ها، دادتان کل، همه سران اقتصادی، دولت ایالات متحده...کنترل کامل روزنامه‌نگاران، وبسایت‌های یدیعوت آحارونوت، واللا اسرائیل هیوم را در اختیار دارند».

اظهارنظر تند وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی علیه آمریکا در شرایطی مطرح شده که او یکی از متحدان کلیدی بنیامین نتانیاهو در کابینه کنونی و از حامیان سرسخت طرح اصلاح ساختار قضایی این رژیم است.

اتهام زنی این مقام ارشد صهیونیست علیه آمریکا در ادامه اظهارنظرهای صهیونیست‌ها در رد انتقادات دولت جو بایدن صورت گرفته است.

چندی قبل و با شدت گرفتن اعتراضات در فلسطین اشغالی علیه کابینه نتانیاهو، «یائیر نتانیاهو» پسر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم مدعی شده بود که وزارت خارجه آمریکا به اعتراضات صهیونیست‌ها علیه پدرش کمک مالی می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار